Sobre els autors

Xavier Serra (Sueca, 1967) ) escriu habitualment sobre temes relacionats amb la literatura, la filosofia i l’art en les revistes Afers, Caràcters, L’Espill, Mirmanda i Quaderns de Filosofia i Ciència. Ha publicat els llibres: Història social de la filosofia catalana (Afers, 2010), Biografies parcials 1. Els 70 al País Valencià (Afers, 2009), Biografies parcials 2. Nascuts abans de la guerra (Afers, 2011). És editor general del Journal of Catalan Intellectual History. Col·labora amb Francesc Vera des del desembre del 2007.

§

Francesc Vera (Sollana, 1953). Mestre. Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de València. Doctor en Comunicació Audiovisual per la Universitat Politècnica de València.
Ha estat professor dels cursos de perfeccionament de fotografia del Centre Fotogràfic Visor entre els anys 1987 i 1996. Fou professor col·laborador de l’Institut Universitari de Creativitat  de la Universitat de València entre els anys 1993 i 1998. Actualment imparteix classes de fotografia a la Facultat de Belles Arts i al Master Universitari de Fotografia de la Universitat Politècnica de València. Ha realitzat exposicions individuals i ha estat seleccionat per a diverses mostres col·lectives. Té obra a col·leccions públiques i privades, tot destacant les de la Fundació Xarxa Cultural de Barcelona, la de la Fundación Telefónica de Madrid i l’IVAM de València. L’any 1990 fou seleccionat per al llibre de referència del projecte Cuatro direcciones, fotografía contemporánea española de l’editorial Lunwerg i el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía de Madrid. S’han publicat fotografies seues a diversos mitjans i és autor de diversos textos i llibres sobre fotografia. Col·labora amb Xavier Serra des de desembre de 2007.